Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε η χορωδία «Αναπνοή» Του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης στην Κωνσταντινούπολη με μαέστρο την κα Εύα Θανάση.

Μετά από πρόσκληση που έγινε προσωπικά στην μαέστρο της Δημοτικής Χορωδίας Μαλεβιζίου κα Εύα Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη από την καθηγήτρια μουσικής Uzgul Turgai του Yildiz Technical University. Η πρώτη στάση έγινε στο πατριαρχείο όπου μετά από επικοινωνία του προϊστάμενου του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένη πατρός Κωνσταντίνου Πιτσικάκη  ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχτηκε τις χορωδίες στο πατριαρχείο όπου και τραγούδησαν στον προαύλιο χώρο του Πατριαρχείου. 

Έπειτα ακολούθησε η επιτυχημένη παρουσία της χορωδίας, με συμμετοχή των 3 χορωδιών από το Ηράκλειο (Thirathen vocal group, δημοτική χορωδία του δήμου Μαλεβυζίου, χορωδία του συλλόγου Μικρασιατών Αγ. Πολύκαρπος) όπου έγινε στο Yeldeğirmeni Sanat Merkezi στην περιοχή Kadikoy. Συμμετοχή είχαν αξιόλογοι μουσικοί της Τουρκίας, όπως η Nesibe Özgül Turgay, ο Λευτέρης Ναβροζίδης και ο Muammer Ketencoglu.